Blogi

P-pentujen eka ulkona..

Kun on niin ihana aurinkoista päivä ja nappasin kaikki 4 pennut kuljetuskoppiin ja vien naapurille takapihalle.. Kun avasin kuljetuskopin oven ja kaikki pennutb tulivat ulos ja ihmettelemässä, mutta kaikki olivat yllättävän reippaita, uteliaita ja rohkeita pikkuisia! Otin kameran mukaan myös kuvasin ja tulivat hyviä kuvia pikkuisesta.. :)

Lisää

P-pentue

4 viikon ikäisiä P-pentujen ensimmäiset pönötykset.. :) 


Lisää

Kuvia Mintusta viimeisillään..

Piti mennä kevyt lyhyellä lenkillä Mintun kanssa ulkona satoi vähän vettä.. Päätinkin ottaa vielä kuvia Mintusta, joka on viimeisillään eli kuvissa 60 vrk ensimmäisestä astutuksesta.. Mintun vauhtia ei suurella masu estänyt! Minua vähän hirveittää Mintun vauhtia menoa suurella masun kanssa.. :D 

Lisää

Aryatan's Red Ozella

Ozella on minun sijoitusnarttuni ja pentueessa Titan ainoa narttu.. Hän on kaunis, ilopilleri pikku tyttönen, jossa on iso luonnetta.. <3 :)

Lisää

Aryatan's Red Orlando

Orlando on Titan uroksista toinen pienin poika.. Hänen korvat näyttää alkavan noustaa pystyyn.. <3 :)

Lisää

Aryatan's Red Oswald

Oswald on Titan uroksista toinen isoin ja pojalla on ihanan vahva luustoa. Pojalla hyvät ruokahaluja, että on pullea pentu. <3 :)

 

Lisää

Aryatan's Red Obrecht

Obrecht on Titan uroksista pienin. Jossa riittää luonnetta pienessä koossa isolla egolla ja tykkää pussata! <3 :)
Omistaja: M. Nilivaara, Helsinki

 


 

Lisää

Eka kerta ulkona

Vein 12 pentua ulos ja otetiin kuvia samalla.. Pennut olivat hyvin reippaita vaikka onkin uutta asia olla ulkona ja ihmettelemistä riitti heillä.. :D 

Lisää

Ekat poseerauskuvaukset

O-pentueen ekat poseeraukset.. :) Kolme uroksista katson vielä kenelle pentu sopii kenelle..  Täällä hetkellä vain 1 urospentu vielä vapaana.. 


Aryatan's Red Ozella (Sijoitusnarttuni on varattu)


Aryatan's Red Orlando (VARATTU)


Aryatan's Red Obrecht 


Aryatan's Red Oswald


Aryatan's Red Oberon
 

Lisää