Pentuja

Aryatan's pentu
 
Pentumme luovutetaan aikaisintaan 7-8 viikon iässä. Ennen luovutusta pennut käytetään eläinlääkärin tarkastuksessa, madotetaan useaan kertaan, rekisteröidään ja tunnistusmerkitään. Ostaja saa pennun mukaan rekisteritodistuksen, Suomen kennelliiton kauppasopimuksen, pennun oppaan ja pentupaketin. Kasvattaja lupaa olla kasvattiensa tukeana aina tarvittaessa.
 
Pentukyselyt sähköpostitse. Toivoisin, että kertoisit sähköpostissa mahdollisemman paljon itsestäsi, koira kokemustasi ja oloista joihin pentu olisi tulossa ym. En mielellään vastaa pelkkiin hintatiedusteluihin. Pentuja saa tulla katsomaan niiden ollessa aikaisintaan kolmen viikon ikäisiä. Toivoisin, että pennun ostaja pitäisi minuun yhteyttä pennun luovutuksen jälkeenkin.
 
Kuulun Suomen Kennelliittoon, rotuyhdistykseen ja olen allekirjoittanut kasvattajasitomuksen. Olen suorittanut kasvattajankursin hyväksytysti ja kennelnimeni hyväksyttiin FCI:ssä 25.06.2009. Kannatan pevisaa (perinnöllisten vikojen ja sairauksien vastustamisohjelma).
 
Pennusta tiedustelut ja varaukset: aryatans@gmail.com
 
_______________________________________________

Pentuja syntynyt!
P - PENTUE

SYNTYNYT: 12.09.2017
LUOVUTUS: 31.10.2017 ALKAEN
2 BLACK & TAN UROSTA & 2 BLACK & TAN NARTTUA

- Emä Minttu on kaunis, kiltti, avoin ja erittäin temperamenttinen ja varsin hellyydenkipeä. Pieni hyvänkokoinen ja vahva narttu, jolla on hyvät black&tan väri ja 28 cm korkea.

- Isä Urho on kiltti, valpas, energinen ja vastaanottavainen. Pieni kuitenkin hyvänkokoinen 30cm korkea, jolla on hyvät black&tan väri ja jossa on runsaasti karvaa. 

Tästä pentueesta yhdelle narttupennulle etsin aktiivista ja yhteistyökykyistä sijoituskotia, mieluiten lähellä Karkkilaa. Jos kiinnostuit niin ota rohkeasti yhteyttää sähköpostitse, niin kerron enemmän! :)
aryatans@gmail.com


16.7.2017 Tässä tuorempi kuvia Urhosta. <3

__________________________________________________________________________

PENTUSUUNNITELMIA

BLACK & TAN, PENTUE 2018

Tehdään vasta 2018 alkuvuodesta ja toivottaan tulee kevään-kesään pentuja. 

- Emä Lara on herkkä, kiltti, rohkean utelias narttu. Hänellä hyvä black&tan väri, siro ja hyvän kokoinen kaunis narttu. Tehdyt yhden pentue 2016 keväällä Rapid Master's kennelillä ja sai hienoja pentuja.

- Isä Pavel on Riitan Venäjän tuontiuros, hyvän luonteinen ja rauhallinen uros. Hänellä on mahtavat runsaasti kiiltävät karvaa, hyvä Black&tan väri ja 30 cm korkea.

_______________________________________________________

PUNAINEN PENTUE 2018
Alkuvuodesta mahdollisesti kevään-kesäalku.

-Emä Titta on 5 vuotias, kiltti, itsevarma ja rauhallinen ollakseen kääpiöpinseriksi. Titalla hyvät karvat ja runsaasti. Titta on 28cm korkea joka on hyvänkokoinen. Tämä pentue on Titalle viimeinen.

- Isä Tito on minun ja Tarun puoliomistus, joka tullut Espanjasta. Luonne poika on hyvin kiltti, avoin, hyvä hermoinen ja energinen niin kääpiöpinserin kuuluukin olla. Titolla on ihanan syväpunainen väri, pehmeä ja siileä karvat, korkeus pojalla taitaa olla joku 31cm.

_________________________________________________________

PUNAISIA JA BLACK&TAN PENTUE

Jos molemmilta vanhemmilta Mamalta ja Jamilta terveystulokset olisivat priimat.. Niin mahdollisesti kolme vuotialle Mamalle tehdään ensimmäinen pentuetta tänä vuonna..

 

______________________________________________________________________________

Pentutiedustelut: aryatans@gmail.com