Keijo <3 Papu

Kun on hetki aika viedä ensimmäiseni sijoitusnarttuani Aryatan's black Izadelle alias Papua Sulho Keijon luokse Sipookseen.. 

Lähdin kotolta neljältä ajamaan Nummi-Pusulaan Nummelle hakemaan Pavun sijoituskodilta ja samalla ihalin Iran hevosia ja poneja niitä on paljon.. :) Sitten Papu autoon ja lähdin ajamaan Sipookseen suuntaan.. Mutta matkalta mutkia tulikin ja aika venyi 2 puoli tuntia.. Sitten vihoin viimein perillä Lauran koti eteen ja otin Papua autosta odotellessa, että pikku mies Keijo tulis ulos tapaamaan tuliseen nietoa Papua.. ;)

Sitten tutumisen jälkeen päästiin sitten takapihaan tosi puuhiin ja tulisuuden Papu vihoin viimein rauhoitui ja Keijo pääsi tosi hommiin ja ainakin osasi hyvin hommaan.. :D  Keijo on niin pieni että hänen jalat ilmassa Pavun kanssa nalkissa ollessaan, että Lauran jalkaan Keijo piti seisoo.. :D Astutus onnistui hienosti, nyt odotellaan innolla onko tulosta on tulossa.. Jännittävä Odotusta! :) En tiedä viedäänkö ultraan tai odotellaan kun masu pyöristyneet.. Eli yli 30 vrk astutuksesta tiedä sitten onko kantavana..

Keijo on todella herrasmies ja ihana luonteinen, kuten olin rakastunut jo tavataessani Keijon eka kerta pentuna näyttelytreenissä silloin.. Ajattelin silloin on kyllä tästä pikku Keijolaisia pakko saada joku nartun kanssa.. :) Ja mietittyä ja päädytiin minun kaunis ja ilopillerin omaavan luonteen nartulle Pavulle sulhoksi.. Papu on ystävällinen, erittäin avoin ja kiltti koira.. Hän muistuttaa aika paljolti puolisisko Mantan 5v. luonteen niin ulkonäköltäänkin..