Pentuja

Aryatan's pentu
 
Pentumme luovutetaan aikaisintaan 8 viikon iässä. Ennen luovutusta pennut käytetään eläinlääkärin tarkastuksessa, madotetaan useaan kertaan, rekisteröidään ja tunnistusmerkitään. Ostaja saa pennun mukaan rekisteritodistuksen, Suomen kennelliiton kauppasopimuksen, pennun oppaan ja pentupaketin. Kasvattaja lupaa olla kasvattiensa tukeana aina tarvittaessa.
 
Pentukyselyt sähköpostitse. Toivoisin, että kertoisit sähköpostissa mahdollisemman paljon itsestäsi, koira kokemustasi ja oloista joihin pentu olisi tulossa ym. En mielellään vastaa pelkkiin hintatiedusteluihin. Pentuja saa tulla katsomaan niiden ollessa aikaisintaan kolmen viikon ikäisiä. Toivoisin, että pennun ostaja pitäisi minuun yhteyttä pennun luovutuksen jälkeenkin.
 
Kuulun Suomen Kennelliittoon, rotuyhdistykseen ja olen allekirjoittanut kasvattajasitomuksen. Olen suorittanut kasvattajankursin hyväksytysti ja kennelnimeni hyväksyttiin FCI:ssä 25.06.2009. Kannatan pevisaa (perinnöllisten vikojen ja sairauksien vastustamisohjelma).
 
Pennusta tiedustelut ja varaukset: aryatans@gmail.com

__________________________________________________________________________

SYNTYNEET

PUNAINEN PENTUE 

Syntynyt 17.01.2018.
3 punaruskea urosta ja 1 punaruskea narttua

- Mimmi on pieni 28cm ja 4 kg siro tyttö. Hän on hyvin temperamenttinen, kiltti, tykkää olla sylissäni ja on kova pussamaan tyttö!

-Tito on minun ja Taru Hartin osaomistus nuori tuonti uros, jolla hänellä on ihanat syväpunainen värinen. Tito on luonneltaan kiltti, avoin, temperamenttinen ja energinen. Pojan korkeus on 32cm.

Yhdistelmän tiedon 5:n sukupolven mukaan sukusiitosprosentti 0,00%

____________________________________________________________

BLACK & TAN, PENTUE 2018

Tehdään vasta 2018 alkuvuodesta ja toivottaan tulee kevään pentuja. 

- Emä Lara on herkkä, kiltti, rohkean utelias narttu. Hänellä hyvä black&tan väri, siro ja hyvän kokoinen kaunis narttu. Tehdyt yhden pentue 2016 keväällä Rapid Master's kennelillä ja sai hienoja pentuja.

- Isä Pavel on Riitan Venäjän tuontiuros, hyvän luonteinen ja rauhallinen uros. Hänellä on mahtavat runsaasti kiiltävät karvaa, hyvä Black&tan väri ja 30 cm korkea.

_______________________________________________________

PUNAINEN PENTUE 2018


Alkuvuodesta mahdollisesti astutetaan ja kevään pentuja.

-Emä Titta on 5 vuotias, kiltti, itsevarma ja rauhallinen ollakseen kääpiöpinseriksi. Titalla hyvät karvat ja runsaasti. Titta on 28cm korkea joka on hyvänkokoinen. Tämä pentue on Titalle viimeinen.

- Isä Tito on minun ja Tarun puoliomistus, joka tullut Espanjasta. Luonne poika on hyvin kiltti, avoin, hyvä hermoinen ja energinen niin kääpiöpinserin kuuluukin olla. Titolla on ihanan syväpunainen väri, pehmeä ja siileä karvat, korkeus pojalla taitaa olla 32cm.

Yhdistelmän tiedon 5:n sukupolven mukaan sukusiitosprosentti 0,00%

_________________________________________________________

PUNAISIA JA BLACK&TAN PENTUE

Luultavammin keväällä astutetaan ja kesän pentuja..

-Mama on kookas ja lihakas, erittäin aktiivinen, eloisa ja herkkä tyttö. Mama sopisi varmasti hyvin agilitykoiraksi hänessä riittää vauhtia ja rohkeutta! Mama ei ole virallisesti mitattu, mutta ehkä 32,5cm korkea.

- Jami on kookas, erittäin lihakas, lempeä, energinen ja erittäin kiltti luonneltaan. Jamia ei ole virallisesti mitattu, mutta ehkä 32-33cm korkea..

 

______________________________________________________________________________

Pentutiedustelut: aryatans@gmail.com