Pentuja

Aryatan's pentu
 
Pentumme luovutetaan aikaisintaan 8 viikon iässä. Ennen luovutusta pennut käytetään eläinlääkärin tarkastuksessa, madotetaan useaan kertaan, rekisteröidään ja tunnistusmerkitään. Ostaja saa pennun mukaan rekisteritodistuksen, Suomen kennelliiton kauppasopimuksen, pennun oppaan ja pentupaketin. Kasvattaja lupaa olla kasvattiensa tukeana aina tarvittaessa.
 
Pentukyselyt sähköpostitse. Toivoisin, että kertoisit sähköpostissa mahdollisemman paljon itsestäsi, koira kokemustasi ja oloista joihin pentu olisi tulossa ym. En mielellään vastaa pelkkiin hintatiedusteluihin. Pentuja saa tulla katsomaan niiden ollessa aikaisintaan kolmen viikon ikäisiä. Toivoisin, että pennun ostaja pitäisi minuun yhteyttä pennun luovutuksen jälkeenkin.
 
Kuulun Suomen Kennelliittoon, rotuyhdistykseen ja olen allekirjoittanut kasvattajasitomuksen. Olen suorittanut kasvattajankursin hyväksytysti ja kennelnimeni hyväksyttiin FCI:ssä 25.06.2009. Kannatan pevisaa (perinnöllisten vikojen ja sairauksien vastustamisohjelma).
 
Pennusta tiedustelut ja varaukset: aryatans@gmail.com

___________________________________________________________________________

Pentusuunnitelmia

Seuraavat pentueet suunnitteilla Lillille, Mintulle ja Laralle..

________________________________________________________________________________

U-PENTUE

Lilliä astutettu onnistuneesti 09.11.2018.

Lilli on minun sijoitusnarttuni asuu Lahdessa ihanassa perheessä.
Lilli on erittäin hyvä luonteinen, seurallinen, rakastettava ja pieni narttu silti hyvän kokoinen ei ole virallisesti mitattu, mutta minun arvio 27-28cm. 

Reiska on luonteeltaan välitön ja kiltti, innokas treenikaveri lajiin kun lajiin. Reiska on 30cm korkea (jos luin oikein)

Mikäli Lilli on kantavana, niin pentujen syntymäaika olisi noin 2019 tammikuussa toka viikolla.

 

_______________________________________________________________________

V-PENTUE ?

Minttu tutkitaan silmiltä ja polvet ennen astutusta, mikäli olisivat edelleen terveet.. Niin ensi keväälle 2019 astutetaan.

Minttu on hyvin temperamenttinen, kiltti ja mukavuushaluinen.. Minttu on 28cm korkea.

Tito on minun ja Taru Hartin Espanjan tuonti nuori uros, luonne poika on tosi kiltti, avoin ja rakastettavaa. Tito on 32cm korkea.

___________________________________________________________________

W-PENTUE ?

Lara tarkoitus astuttaa 2019 keväällä ja mahdollisesti kesä pentue.

Pentutiedustelut: aryatans@gmail.com