Pentuja

Aryatan's pentu
 
Pentumme luovutetaan aikaisintaan 8 viikon iässä. Ennen luovutusta pennut käytetään eläinlääkärin tarkastuksessa, madotetaan useaan kertaan, rekisteröidään ja tunnistusmerkitään. Ostaja saa pennun mukaan rekisteritodistuksen, Suomen kennelliiton kauppasopimuksen, pennun oppaan ja pentupaketin. Kasvattaja lupaa olla kasvattiensa tukeana aina tarvittaessa.
 
Pentukyselyt sähköpostitse. Toivoisin, että kertoisit sähköpostissa mahdollisemman paljon itsestäsi, koira kokemustasi ja oloista joihin pentu olisi tulossa ym. En mielellään vastaa pelkkiin hintatiedusteluihin. Pentuja saa tulla katsomaan niiden ollessa aikaisintaan kolmen viikon ikäisiä. Toivoisin, että pennun ostaja pitäisi minuun yhteyttä pennun luovutuksen jälkeenkin.
 
Kuulun Suomen Kennelliittoon, rotuyhdistykseen ja olen allekirjoittanut kasvattajasitomuksen. Olen suorittanut kasvattajankursin hyväksytysti ja kennelnimeni hyväksyttiin FCI:ssä 25.06.2009. Kannatan pevisaa (perinnöllisten vikojen ja sairauksien vastustamisohjelma).
 
Pennusta tiedustelut ja varaukset: aryatans@gmail.com

__________________________________________________________________________

SYNTYNEET

R - PENTUE 2018

Syntynyt: 01.04.2018
Black&tan 1 urosta ja 3 narttua
pentujen luovutuspäivä on 25.05. alkaen.

- Emä Lara on herkkä, kiltti, rohkean utelias narttu. Hänellä hyvä black&tan väri, siro ja hyvän kokoinen kaunis narttu. Tehdyt yhden pentue 2016 keväällä Rapid Master's kennelillä ja sai hienoja pentuja.

- Isä Pavel on Riitan Venäjän tuontiuros, hyvän luonteinen ja rauhallinen uros. Hänellä on mahtavat runsaasti kiiltävät karvaa, hyvä Black&tan väri ja 30 cm korkea.

________________________________________________

S - PENTUE 2018

Syntynyt: 18.04.2018
1 black&tan urosta ja 3 punaista narttua
Pentujen luovutus 13.06.2018 alkaen

-Emä Titta on 5 vuotias, kiltti, itsevarma ja rauhallinen ollakseen kääpiöpinseriksi. Titalla hyvät karvat ja runsaasti. Titta on 28cm korkea joka on hyvänkokoinen. Tämä pentue on Titalle viimeinen.

- Isä Tito on minun ja Tarun puoliomistus, joka tullut Espanjasta. Luonne poika on hyvin kiltti, avoin, hyvä hermoinen ja energinen niin kääpiöpinserin kuuluukin olla. Titolla on ihanan syväpunainen väri, pehmeä ja siileä karvat, korkeus pojalla taitaa olla 32cm.

Yhdistelmän tiedon 5:n sukupolven mukaan sukusiitosprosentti 0,00%

_________________________________________________________
SUUNNITTEILLA

T - PENTUE

Tässä pentue tulee mahdoolisesti molemmat väreillä..Luultavammin keväällä astutetaan....

-Mama on kookas ja lihakas, erittäin aktiivinen, eloisa ja herkkä tyttö. Mama sopisi varmasti hyvin agilitykoiraksi hänessä riittää vauhtia ja rohkeutta! Mama ei ole virallisesti mitattu, mutta ehkä 32,5cm korkea.

- Jami on kookas, erittäin lihakas, lempeä, energinen ja erittäin kiltti luonneltaan. Jamia ei ole virallisesti mitattu, mutta ehkä 32-33cm korkea..

 

______________________________________________________________________________

Pentutiedustelut: aryatans@gmail.com